Τρίτη 14 Απριλίου 2015



Προσοχή-προσοχή...δεν θα μπω καν στην διαδικασία να αξιολογήσω όσα είπε ο Α.Μητρόπουλος το πρωί στον Παπαδάκη... αυτός κάνει τις καταγγελίες, αυτός φέρει την ευθύνη να αποδείξει αν έκανε καταγγελία για το "πέσιμο", αν πήγε στους αρμόδιους, αυτός πρέπει πλέον να πιέσει ώστε να δοθεί η λίστα ή οι λίστες σε αυτούς που πρέπει να τις αξιολογήσουν και να κάνουν όσα πρέπει να κάνουν...προσωπικά δεν είμαι και πολύ της τάσης να λειτουργώ σαν ανθρωποφάγος και να ζητάω κεφάλια για γουστάρει το πόπολο (που πολλές φορές την βρίσκει με το γιούχα για να καλύπτει και τις δικές του τύψεις).


Αυτό όμως είναι άλλο θέμα και δεν είναι της τωρινής ανάρτησης. Η ανάρτηση αυτή γίνεται μόνο και μόνο για να δει κάποιος, πως μπορούν να φέρουν ορισμένα "ΜΜΕ" το θέμα στα μέτρα τους. Πρώτη φορά θα μου πείτε; όχι βέβαια είναι η απάντηση, αλλά σήμερα είναι τόσο φανερό που σπάει κόκκαλα...το απόσπασμα των δηλώσεων Μητρόπουλου είναι αυτό:
http://www.antenna.gr/news/Politics/article/398998/mitropoylos-dextika-epithesi-gia-ti-lista-nikoloydi
σαφέστατα ο Μητρόπουλος (στο 9.45) λέει "πολιτικοί όλων των κομμάτων πλην ΚΚΕ". Πως μεταφράζετε αυτό σε ΜΜΕ είτε αριστερούλικα είτε όχι; πέρα το απόσπασμα που βάζουν (όσοι το βάζουν) σταματάει λίγο πριν την επίμαχη ατάκα έχουμε τα εξής (και βάζω μόνο μερικά ενδεικτικά γιατί αν μπουν όλα την κάτσαμε την βάρκα).
Για αρχή η γνωστή ( και καμία έκπληξη εδώ που τα λέμε) εφημερίδα των συντακτών γράφει:
http://www.efsyn.gr/arthro/al-mitropoylos-dehtika-epithesi-gia-ti-lista-nikoloydi

Ο ΔΟΛ στη συνέχεια,όπως ήταν φυσικό αναφέρει τα παρακάτω:
http://www.tanea.gr/news/politics/article/5228368/bomba-al-mhtropoyloy-dexthhka-epithesh-otan-rwthsa-gia-th-lista-nikoloydh/
και
http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=694402

επόμενο μωρό στην πίστα φυσικά το περίφημο TVXS (του υποψήφιου ντε)
http://tvxs.gr/news/ellada/epithesi-gia-ti-lista-nikoloydi-kataggellei-o-aleksis-mitropoylos

κάπου εδώ έλεγα να σταματήσω, καθώς μία ιδέα νομίζω πως την έδωσα, αλλά δεν κρατήθηκα να μην βάλω και το παρακάτω που όπως και να το κάνεις το συμπέρασμα "πολιτικοί των περισσότερων κομμάτων" δίνει νέο νόημα στο πως αλλάζεις τα λόγια κάποιου:
http://news.makedonias.gr/118792/vomves-mitropoulou-ipourgi-ke-dimosiografi-sti-lista-nikoloudi/

και όπως έλεγε και ο τιτάνας Αυλωνίτης "καλά κρασσά"...

e-globbing

Προτείνετε το άρθρο σε .....